Smaken av Oslo

  • Ut i Oslo
    • Amerikansk
    • Asiatisk
    • Burger
    • Fransk
    • Italiensk
    • Meksikansk
    • Norsk
    • Peruansk
    • Spansk
    • Diverse
  • Oppskrifter
    • Brød ++
    • Cocktails
    • Desserter
    • Drikker
    • Kaker
    • Middag
    • Supper
  • Kokebøker
  • Nytt & nyttig
  • Reise
  • Om Oss
You are here: Home / Nytt & nyttig / Bli med på Restaurant Day 15. februar!

Bli med på Restaurant Day 15. februar!

6. februar 2015 by Tjodunn 1 Comment

Restaurant-2BDay-2B048Restaurant-2BDay-2B017Restaurant-2BDay-2B025

Endelig er det Restaurant Day igjen – verdens største mathappening!

På Restaurant Day i august gikk Smaken av Oslo fra den ene hyggelige matopplevelsen til den andre. Vi luxet oss med deilig yogafrokost og kanskje Oslos beste tacos til middag. Det kan du lese mer om HER!

Denne geniale ideen kommer fra Finland og ble startet i 2011 for å feire mat og kultur. Da den første Restaurant Day gikk av stabelen i mai 2011 året, kastet 45 gjenger i 13 finske byer seg på, og lagde sine egne endags restauranter. Allerede i august hadde det spredd seg til fire nye land og nå arrangeres det pop up-moro i 65 land i hele verden!

Og siden 2011 har utrolige 1,6 millioner gjester besøkt 14 000 endags-restauranter. Restaurant Day arrangeres i mai, august, november og februar hvert år.  Hele verden er med og hvem som helst kan disse dagene lage sin egen restaurant hjemme hos seg selv, på jobben, på gata, i marka eller hvor som helst. Så uansett hvor du befinner deg den 15. februar – sjekk ut om det finnes en pop up i din nærhet.

I år ser vi, til vår glede, at det har dukket opp flere alternativer også utefor Oslo: Helt gresk pop up i Tønsberg, Kjøkkenveien inviterer 32 personer til fem retters middag i Stor-Elvdal på sitt beste dekketøy inkludert bestemors sølvtøy, i Bergen blir det treretters middag for 10 personer hos @stene matglede. Høres ikke det utrolig morsomt ut?

Fordi det er iskaldt og de fleste arrangementer holdes innendørs tipper vi det blir noen færre arrangementer nå i februar enn det var sist, men fortvil ikke – i mai blir det helt sikkert enda mange flere.

Her er arrangementene som foreløpig har poppet opp i Oslo:

  • Chili, kake og brettspill i Korsgata 16.
  • Bread N Butter – Filipino Brunch i Kantina Kjøkken i Københavngata.
  • Padoca – Brazilian Brunch i Toftes gate 18
  • Vin og Grønt Brunch i Sandakerveien 8

NB: Det er ennå ikke for sent å starte din egen restaurant  – det gjelder bare å kaste seg rundt å bli med på moroa. 🙂

HER er kart-oversikt fra maplantis med arrangører som har popup i Norge (og hele verden faktisk!) eller sjekk facebooksiden til Restaurant Day Oslo.

 

Filed Under: Nytt & nyttig Tagged With: august, bergen, brettspill, brunch, chili, februar, foodie, mai, mat, november, oslo, pop up restaurant, Restaurant Day, stor-elvdal, taco, tønsberg

« Bakrus-burger på Ryes på Grünerløkka
Harissamarinert kylling med myntesaus »

Comments

  1. Stene Matglede says

    30. april 2015 at 10:48

    Så gøy at du delte min event i forbindelse med forrige restaurant day 🙂 såg det ikkje før no dessverre men det var en supergøy middag!
    Ha en fin dag;-)

    Svar

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IMG_1061













Jeg startet denne bloggen som et familieprosjekt, et kulinarisk eventyr og en dannelsesreise for meg selv, mannen min Per og sønnen vår Storm.. Les mer→

Stikkord

amerikansk anmeldelse asiatisk barnevennlig blogg burger cafe cocktail cocktails enkel enkel oppskrift familievennlig favoritt foodie grünerløkka guide hvor skal vi spise i dag kafe kokebok kortreist kylling København lunsj mat mathallen middag new york ny oppskrift oslo Per Bremer reise reisetips restaurant restauranttips sentrum sjokolade smakenavoslo spisested tips Tjodunn Dyrnes Ukategorisert ut i oslo økologisk øl

Kategori

Arkiv

Søk

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress