Mission Cantina ligger på 172 Orchard Street.
Restauranten på gatehjørnet er ung og kul. Kjøkkenet har hentet sin inspirasjon fra San Fransisco og Mexico.
Smaken av Oslo blir stående og henge og vente på bord, men får stukket til oss hver vår øl i hånda for å korte ned ventetiden.
Her serveres øl på boks samt gode tacos og hotte, og da snakker vi skikkelig hotte!, kyllingvinger med mole. Vår ultimate favoritt.
– De er sjukt sterke! Det brenner rundt munnen og jeg vil likevel ha mer! Per tørker svetten og vifter på servitøren. – Mer øl og margaritas og det litt kjapt. Please!
Den stekte kyllingen går det også gjetord om. Eller hva med «tray of wild urchin served with soft scrambled eggs & tortilla»?
Det er mulig å bestille noen få bord her, men stort sett er det dropp inn som gjelder og det er ofte kø av sultne gjester som villig henger og venter – noe som sier litt om kvaliteten på stedet.
Passer for deg som vil ha god mat med uhøytidlig stemning på kjøpet. Stedet er oppe fra frokost til sen servering!
Les mer: missioncantinanyc.com
Legg igjen en kommentar