Smaken av Oslo

  • Ut i Oslo
    • Amerikansk
    • Asiatisk
    • Burger
    • Fransk
    • Italiensk
    • Meksikansk
    • Norsk
    • Peruansk
    • Spansk
    • Diverse
  • Oppskrifter
    • Brød ++
    • Cocktails
    • Desserter
    • Drikker
    • Kaker
    • Middag
    • Supper
  • Kokebøker
  • Nytt & nyttig
  • Reise
  • Om Oss
You are here: Home / Nyheter / Hurra for restaurant Sentralen

Hurra for restaurant Sentralen

4. mars 2016 by Tjodunn 2 Comments

Pers og Even Ramsviks favoritt fra menyen.

Pers og Even Ramsviks favoritt fra menyen.

Restaurant Sentralen – Oslos nye kulinariske storstue og kulturhus – åpner på selveste kvinnedagen, tirsdag 8 mars. Kan det være de kule kokkeguttas hyllest til oss jenter? Her er det matmannfolk som tåler å bli sett og smakt på – Even Ramsvik (Ylajali), Stian Floer (Hitchhiker), Anders Braathen (Smalhans) og Tom Victor Gausdal (Strand) – gratulerer!
Smaken av Oslo fikk bord på testmiddag i kveld. På grunn av manglende barnevakt og brannalarm ble kvelden short, but sweet – i stedet for en helaften, men neste gang…
Vi spiste: Brød med margbein, økologisk brød med Rørossmør og rilette, avokadokrem, røykt rødbetetartar med eggeplomme, svele med rognkjeksrogn, sopp og kalvebrissel, svinekjake og til slutt sitroncurd med yoghurdis og laurbærolje, og varm toffee-kake med rørossmør og vaniljeis. I tillegg til naturvinmeny.  Vi fulgte stort sett menyanbefalingene på mat, og det var kanskje like greit – for det var vanskelig å velge – mye digg. Ingen skuffelser – Pers favoritt: røkt betetartar. Tjodunns favoritt: Avokado med tørket tomatpulver, grønnkål og basilikum.

Sjekk menyen og se hva du fyser på.

Nam, nam og mere nam.

Nam, nam og mere nam.

NB – dette er ikke en anmeldelse – og vi har betalt for måltidet selv, om du lurte.

Dagens dessert...

Dagens dessert…

Glimt fra kjøkkenet på Sentralen.

Glimt fra kjøkkenet på Sentralen.

I morgen er vi tilbake på Festhelg for barna på Sentralen – vi gleder oss både store og små.

Filed Under: Nyheter, Nytt & nyttig Tagged With: Anders Braathen, Even Ramsvik, Hitchhiker, kulturhus, ny, oslo, restaurant, Sentralen, sentrum, Smalhans, stian floer, Strand, Tom Victor Gausdal, Ylajali

« Grønn smoothie med kokos og grønnkål
Mandelkjeksegg med sjokolade og sitron fra Bakeland »

Trackbacks

  1. Julies matblogg | Sentralen Restaurant sier:
    7. mars 2016, kl. 00:46

    […] rutiner før åpning. Til info er dette måltidet betalt for selv og ikke sponset! Anders Husa og Smaken av Oslo har allerede vært på testmiddag og blogget om det. Ta en titt! Vi spiste nemlig helt forskjellige […]

    Svar
  2. Sentralen Restaurant - andershusa sier:
    7. mars 2016, kl. 13:47

    […] with the feedback from us and others. Julie was also there, so check her post for more pictures. Smaken av Oslo listed the whole […]

    Svar

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IMG_1061













Jeg startet denne bloggen som et familieprosjekt, et kulinarisk eventyr og en dannelsesreise for meg selv, mannen min Per og sønnen vår Storm.. Les mer→

Stikkord

amerikansk anmeldelse asiatisk barnevennlig blogg burger cafe cocktail cocktails enkel enkel oppskrift familievennlig favoritt foodie grünerløkka guide hvor skal vi spise i dag kafe kokebok kortreist kylling København lunsj mat mathallen middag new york ny oppskrift oslo Per Bremer reise reisetips restaurant restauranttips sentrum sjokolade smakenavoslo spisested tips Tjodunn Dyrnes Ukategorisert ut i oslo økologisk øl

Kategori

Arkiv

Søk

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress