Restaurant Sentralen – Oslos nye kulinariske storstue og kulturhus – åpner på selveste kvinnedagen, tirsdag 8 mars. Kan det være de kule kokkeguttas hyllest til oss jenter? Her er det matmannfolk som tåler å bli sett og smakt på – Even Ramsvik (Ylajali), Stian Floer (Hitchhiker), Anders Braathen (Smalhans) og Tom Victor Gausdal (Strand) – gratulerer!
Smaken av Oslo fikk bord på testmiddag i kveld. På grunn av manglende barnevakt og brannalarm ble kvelden short, but sweet – i stedet for en helaften, men neste gang…
Vi spiste: Brød med margbein, økologisk brød med Rørossmør og rilette, avokadokrem, røykt rødbetetartar med eggeplomme, svele med rognkjeksrogn, sopp og kalvebrissel, svinekjake og til slutt sitroncurd med yoghurdis og laurbærolje, og varm toffee-kake med rørossmør og vaniljeis. I tillegg til naturvinmeny. Vi fulgte stort sett menyanbefalingene på mat, og det var kanskje like greit – for det var vanskelig å velge – mye digg. Ingen skuffelser – Pers favoritt: røkt betetartar. Tjodunns favoritt: Avokado med tørket tomatpulver, grønnkål og basilikum.
Sjekk menyen og se hva du fyser på.
NB – dette er ikke en anmeldelse – og vi har betalt for måltidet selv, om du lurte.
I morgen er vi tilbake på Festhelg for barna på Sentralen – vi gleder oss både store og små.
[…] rutiner før åpning. Til info er dette måltidet betalt for selv og ikke sponset! Anders Husa og Smaken av Oslo har allerede vært på testmiddag og blogget om det. Ta en titt! Vi spiste nemlig helt forskjellige […]