Smaken av Oslo

  • Ut i Oslo
    • Amerikansk
    • Asiatisk
    • Burger
    • Fransk
    • Italiensk
    • Meksikansk
    • Norsk
    • Peruansk
    • Spansk
    • Diverse
  • Oppskrifter
    • Brød ++
    • Cocktails
    • Desserter
    • Drikker
    • Kaker
    • Middag
    • Supper
  • Kokebøker
  • Nytt & nyttig
  • Reise
  • Om Oss
You are here: Home / Drikke / Cocktails / Mango cocktail på pinne!

Mango cocktail på pinne!

23. juli 2016 by Tjodunn 1 Comment

Cocktail + popsicle = poptail!

Cocktail + popsicle = poptail!

Jeg måtte jo bare lage en cocktail, eller poptail, med min favorittfrukt: Mango!

For å gjøre mangococktailen enda bedre bestemte jeg meg for å lage cocktailen som ispinne! Ispinne-drinke-konseptet går som en farsott over hele verden og kalles poptails!  Cocktail på pinne – eller poptails er en blanding av amerikansk for ispinner – popsicle + cocktail = poptail. Har du forsøkt de superdigge mojitoene på pinne vi laget tidligere i sommer?

Alle elsker mango. Bortsett fra faren min. Han har hardnakket påstått at han ikke liker mango i mange år. Helt til jeg tvang ham til å smake. Og det viste seg selvfølelig at han elsket mango. Det var papaya han hatet.

Seriøst! Det er helt umulig ikke å elske den søte, gule frukten som kan få alt til å smake bedre.

Men tilbake til cocktailen på pinne. En poptail er perfekt å servere på party – etter en middag som dessert – som hvilerett – som kos – i hagen – på balkongen… Hvor som  helst, faktisk.

Prøv denne enkle mangococktailen på pinne – det kommer du, som faren min, ikke til å angre på!

For flere alkoholfrie ispinner, men sykt gode likevel!, kan dere sjekke de 30 ispinnene jeg  har laget i samarbeid  med Opplysningskontoret for meieriprodukter – Melk.no!

 

Mango cocktail på pinne!
Recipe Type: Cocktail
Author: Tjodunn
Prep time: 5 mins
Total time: 5 mins
Serves: 5 ispinner
Ingredients
  • 2,5 dl mangopuré – lag puré av fersk mango eller test ut vår favoritt fra Masala Magic
  • 10 mynteblader
  • 6 cl vodka (vi har brukt Koskenkorva Lemon Lime Yarrow for litt ekstra smak)
  • 0,5 lime
  • 1 dl Sprite mynte
Instructions
  1. Her er det ikke noe finslig miksing. Ha alle ingrediensene i en blender og blend! Når miksen er ferdig heller du i isformene – fryser i minst 4-6 timer – og gleder deg til de er ferdige!
  2. Når poptailene er ferdige kan festen begynne!
3.4.3177

 

Lagre

Lagre

Lagre

Filed Under: Cocktails, Drikke, Ispinner Tagged With: cocktail, cocktail oppskrift, cocktailoppskrift, cocktails, drink, drink på pinne, ispinnedrink, ispinner, mango, mangococktail, mangodrink, oppskrift, oppskrift på ispinner, poptail, poptails

« Oppskrift på deilig mojito med rips!
Hepp, hepp Happolati! »

Trackbacks

  1. Yogurtis på pinne! - ENEstående MatENEstående Mat sier:
    31. juli 2016, kl. 11:13

    […] Marias Salt & Søtt og Smaken av Oslo for flere artige varianter av […]

    Svar

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IMG_1061













Jeg startet denne bloggen som et familieprosjekt, et kulinarisk eventyr og en dannelsesreise for meg selv, mannen min Per og sønnen vår Storm.. Les mer→

Stikkord

amerikansk anmeldelse asiatisk barnevennlig blogg burger cafe cocktail cocktails enkel enkel oppskrift familievennlig favoritt foodie grünerløkka guide hvor skal vi spise i dag kafe kokebok kortreist kylling København lunsj mat mathallen middag new york ny oppskrift oslo Per Bremer reise reisetips restaurant restauranttips sentrum sjokolade smakenavoslo spisested tips Tjodunn Dyrnes Ukategorisert ut i oslo økologisk øl

Kategori

Arkiv

Søk

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress