Smaken av Oslo

  • Ut i Oslo
    • Amerikansk
    • Asiatisk
    • Burger
    • Fransk
    • Italiensk
    • Meksikansk
    • Norsk
    • Peruansk
    • Spansk
    • Diverse
  • Oppskrifter
    • Brød ++
    • Cocktails
    • Desserter
    • Drikker
    • Kaker
    • Middag
    • Supper
  • Kokebøker
  • Nytt & nyttig
  • Reise
  • Om Oss
You are here: Home / Nytt & nyttig / Handwerk – Norges første økologiske surdeigsbakeri

Handwerk – Norges første økologiske surdeigsbakeri

6. mars 2015 by Tjodunn Leave a Comment

IMG_0906

Noe å glede seg til for bakeentusiaster og for alle andre som liker deilig brød. Det skal startes opp et nytt bakeri og det blir landets første økologiske surdeigsbakeri, sier våre kilder. Handwerk er navnet og en av bakmennene er Hitchhikers Stian Floer. Handwerk bakeri skal etter sigende inn i Noodles gamle lokaler ved Mathallen. Mer info kommer senere. (Bildet er kun et illustrasjonsbilde – egenprodusert loff fra hjemmebakeriet og verken økologisk eller surdeigsbasert.)

Lucky Bird

Ved Mathallen åpner også Lucky Bird dørene. Akkurat når er litt uklart, våren, står det litt diffust på hjemmesidene, men ryktene sier det blir like over påske. Ikke overraskende skal de servere kylling i denne sørstatsinspirerte restauranten. Spisestedet skal designes som en amerikansk rib shack – så vi håper de får dreis på deilige spareribs. Selv om burger ikke ser ut til å prioriteres høyt på menyen, tipper vi de blir en konkurrent til burgerfavoritten Døgnvill.

 

Men Vulkans burgerkonger lar seg ikke stoppe, for de skal nemlig utvide og spre østkantburgerens glade budskap til vestkantborgere på Tjuvholmen. En ny filial med digge burgere åpner i april og blir en konkurrent for Burger Joint og Beach Club.

Mye å glede seg til denne våren og moro at det svinger på Mathallen!

Sjekk kurs, events, konserter og andre nyheter fra Mathallen  HER.

 

Filed Under: Nytt & nyttig Tagged With: bake, bakeri, Beach Club, Burger Joint, Døgnvill, Hitchhiker, kylling, lucky bird, mathallen, nyhet, økologisk, restaurant, spareribs, stian floer, surdeig

« Nytt utested – Postkontoret på Tøyensenteret
Kyllingburger med gresk vri »

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IMG_1061













Jeg startet denne bloggen som et familieprosjekt, et kulinarisk eventyr og en dannelsesreise for meg selv, mannen min Per og sønnen vår Storm.. Les mer→

Stikkord

amerikansk anmeldelse asiatisk barnevennlig blogg burger cafe cocktail cocktails enkel enkel oppskrift familievennlig favoritt foodie grünerløkka guide hvor skal vi spise i dag kafe kokebok kortreist kylling København lunsj mat mathallen middag new york ny oppskrift oslo Per Bremer reise reisetips restaurant restauranttips sentrum sjokolade smakenavoslo spisested tips Tjodunn Dyrnes Ukategorisert ut i oslo økologisk øl

Kategori

Arkiv

Søk

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress