Melt – som i smelt?
Ja, er et nytt ostesmørbrødsted.
Grilled cheese – er du med?
Nyåpnet Melt
Det er ikke mange på Melt når vi ankommer, men i løpet av en halvtimes lunsj summer stedet – og stadig nye spisegjester kommer til. For en knallstart for et nytt sted.
Du kan velge mellom hel og halv porsjon, i tilvalg har du dipp’er og flere varianter med fries – og seff – ekstra ost!
Vi bestilte fire halve og en fries – og gledet oss til å smake.
– Man må være villige til å slankekuren på båten når man kommer hit, mente Tjodunn. Og det var det mange som var ved lunsjtider denne sommerdagen.
Ikke fett nok, Melt!
Vurderingen av alle ostesmørbrødene er at de er litt tørre, noen mer enn andre. De mangler fett? Her må det mer smør eller mayo på utsiden av brødskivene før de toastes.
Vi spurte pent om å få ketsjup til friesene – men det hadde de ikke. Selv om det ikke ble sagt, fikk vi en følelse av at man ikke får ketsjup – her skal det bestilles dipp. Kjipt, synes vi.
Her er rankinglisten over våre fire cheesy sandwiches:
- Cheeseburger! Ingen over – ingen ved siden. Her er det godt med fyll, masse ost og crunchy sylteagurk og den er litt sterk. Vi får en skikkelig ostesmørbrød-feeling. Eneste – burgeren kunne vært litt lenger – slik at den dekket mer av smørbrødet.
- Korean Pork. Står avmerket som sterk – og det er ok fart i den. God smak, men: Smaker egentlig mer som et dansk fleskestek-smørbrød enn som Korea mellom brødskiver.
- Original – skinke-cheddar og sennep. Helt greit og plaint no-frills ostesmørbrød. Litt kjedelig. Tørt.
- Italia med fennikelsalami og mozzarella – og dagens desiderte taper. Nesten ikke ost – kjipt med salami og så tørt at det måtte svelges ned med ekstra cola. Dette er for dårlig, Melt! Sjekk bilde-beviset!
En oppsummering
Men altså for å ta det store bildet:
Melt er en spennende nykommer med gode anslag.
Cheeseburgeren kommer vi gjerne tilbake og spiser, men ellers må det skjerpes litt smaker og en større generøsitet med innmaten til!
Hjem til Melt: Her
Legg igjen en kommentar