Smaken av Oslo

  • Ut i Oslo
    • Amerikansk
    • Asiatisk
    • Burger
    • Fransk
    • Italiensk
    • Meksikansk
    • Norsk
    • Peruansk
    • Spansk
    • Diverse
  • Oppskrifter
    • Brød ++
    • Cocktails
    • Desserter
    • Drikker
    • Kaker
    • Middag
    • Supper
  • Kokebøker
  • Nytt & nyttig
  • Reise
  • Om Oss
You are here: Home / Reise / Pearl & Ash restaurant i New York

Pearl & Ash restaurant i New York

12. april 2015 by Tjodunn Leave a Comment

Fernet Branca-iskrem!

Fernet Branca-iskrem!

Pearl & Ash ligger på 220 Bowery.
Restauranten er stilig, men mørkt i lokalet så finn frem brillene eller gjør som nabobordet – bruk lommelykten på mobilen for å studere meny og mat!
Det beste er å bestille flere retter og dele dem. To av Smaken av Oslos favoritter er Hanger tartaren, som er ekstremt mør og velsmakende og blekkspruten, som Per motvillig lot seg overtale til å prøve.

Da vi besøkte Pearl & Ash hadde de Fernet Branca iskremsandwich på menyen som nok var mer morsom enn direkte kjempegod, om du ikke er en ihuga Fernet-elsker. Den er nå byttet ut med en Negroni-variant som kanskje både er god og morsom? Ikke vær redd for å teste nye ting her er det mye spennende velsmak.
Les mer: pearlandash.com

Blekksprut, baby!

Blekksprut, baby!

Filed Under: Reise Tagged With: guide, new york, new york guide, pearl & ash, reise, reisetips, restaurant, restauranttips

« Himmelen bak forhenget på Burger Joint, New York
Hot as hell på Mission Cantina, New York »

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IMG_1061













Jeg startet denne bloggen som et familieprosjekt, et kulinarisk eventyr og en dannelsesreise for meg selv, mannen min Per og sønnen vår Storm.. Les mer→

Stikkord

amerikansk anmeldelse asiatisk barnevennlig blogg burger cafe cocktail cocktails enkel enkel oppskrift familievennlig favoritt foodie grünerløkka guide hvor skal vi spise i dag kafe kokebok kortreist kylling København lunsj mat mathallen middag new york ny oppskrift oslo Per Bremer reise reisetips restaurant restauranttips sentrum sjokolade smakenavoslo spisested tips Tjodunn Dyrnes Ukategorisert ut i oslo økologisk øl

Kategori

Arkiv

Søk

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress