Dette er kaka si!
Basert på Smaken av Oslo sine enkleste prinsipper – pannekaker (verdens beste, selvfølgelig med Pers familieoppskrift), krem, banan, og bringebærsyltetøy, samt sjokolade og bær til pynt – og voila – du har en deilig kake. Det som tar lengst tid er å steke pannekakene!
Vi har hatt stor sukess med kaken – både i familien og blant venner. Den ser fabelaktig ut – du kan bygge den så høy du vil – du kan fylle dem med dine egne favoritter – og uansett – vil det bli suksess.
Oppskriften på pannekakene finner du HER!
Fremgangsmåten er enkel.
- Lag pannekaker etter oppskriften.
- La pannekakene avkjøle seg helt – mens du pisker kremen.
- Når pannekakene er kalde, legg dem lagvis med krem (vi brukte Rørosfløte og syntes det ble ekstra godt), bananer og bringebærsyltetøy.
- Bygg kaken så høy du vil og når du har lagt siste pannekaken på toppen smelter du litt sjokolade til å glasere den øverste pannekaken med. Vi smeltet vår i microen og blandet i en liten skje med smør og helte den over topp-pannekaken.
- Pynt med bær og server!
NB – om du vil kan du gi kaken et lite melisdryss over rett før servering. Nå er du klar til å imponere gjestene! Lykke til. 🙂
Legg igjen en kommentar