Høyt over byen i Tivoli Hotel hadde vi vårt siste måltid hos Sticks’n Sushi i København, men det var langt fra det første! Faktisk forsøker vi å få til en tur innom en av disse restaurantene hver gang vi er i Kongens by.
Glem alle fordommer når det kommer til kjede-restauranter – du kommer til å digge Sticks’n Sushi!
Det finnes 8 avdelinger av denne supre restaurantkjeden i den danske hovedstaden, en i Rungsted og to i London, men opprinnelsen er dansk. Som du user på bildet kan du i tillegg til deilig sushi også få de lekreste små spyd med diverse godis som: Pankopanert andebryst med wasabi-cæsardressing, hvit geitost surret i lufttørket spekeskinke (Tjodunns favoritt), kamskjell med teriyaki og mye mer…
Det finnes masse morsomme kombinasjonsvalg i menyen som for eksempel: I «Blandede følelser» får du både spyd og sushi, «Mandemad» (Pers favoritt :-)) er det mest kjøtt, «Anden, laksen & deres venner» har fokusert mest på and og laks.
Utsikten fra Tivoli Hotel er fantastisk, det er også en flott takterrasse her som er perfekt på varme dager. Men – det er maten du kommer hit for – og den er like god på de andre avdelingene også. Må innrømme at jeg også har benyttet meg av take away på hotellrommet når jeg har vært på jobb i Køben og ikke hadde lyst til å spise alene.
Hjem til Sticks’n Sushi kommer du HER!
Legg igjen en kommentar