Startvansker ved elvebredden


Menyen hos Bryggeriet og Spiseriet har høy comfort food-faktor. Real pubmat – i ordets beste forstand. Fish and chips med ertepure har vi testet med suksess både for store og små, skjønt Storm ikke var like begeistret for pureen som de voksne. Fish’en er solide ryggstykker av torsk i sprø frityr og med tartarsaus. Men sist vi spiste blåskjell her måtte kokken ha mistet sitronen i gryta, for en bitter smak skjemte sausen, og fremkalte også sure miner hos servitøren da vi ymtet frempå om dette. Det er ikke såå lett å klage på maten, selv om man selvfølgelig bør gi tilbakemelding – og når man i tillegg blir møtt med sitronfjes blir opplevelsen dobbelt ubehagelig. Men vi synes Nydalen fortjener en sjanse til for satsing i utkant-Oslo i hyggelige lokaler og stort sett god mat – så her er vi igjen.


Nydalen passer for:
Romantikk – bra for ølhunder med sans for solid mat. Finslige og småspiste vindrikkere vil kanskje finne andre favoritter.
Tips – husk å bestille fra riktig meny til riktig tidspunkt!
Har du vært i Nydalen og har meninger du vil dele? Synspunkter på bloggen eller tips til nye spisesteder? Gi lyd!
Hjem til Nydalen
Legg igjen en kommentar