


– Alt er lov, forsikrer Sand og lar oss studere menyen videre. Vi vil gjerne prøve mest mulig av maten, og går for restaurantens sammensatte 5-småretters tilbud til 525 kroner. Blant de fire hovedrettene, eller klassikere som det kalles her, finner vi en THIEF burger, og vi spør om kjøkkenet kan dele den, slik at vi begge får hver vår halvdel. Ikke noe problem. Vi slenger også på to småsnacks, svinesvor med estragon, og fenalår fra Imsdal.
Og svinesvoren da? Er den knasprende sprø? Nei, den er skuffende myk i konsistensen, en definitiv nedtur. Heller da en real pose Øffe baconcrisps, kommenterer svor-elsker Per.
– Hadde jeg ant at sik smakte så
digg, skulle jeg siket meg for lenge siden, kurrer en i utgangspunktet småskeptisk Tjodunn. Også indrefilet-tartar med Fjelldronning-ost og persille, sjøkrepsklør med majones, og ramsløk med lardo fra Svartskog er mat på et høyt nivå.
Veldig mange småfluer her, sier Tjodunn til den det er det virkelig!
ene servitøren som svarer før hun forsvinner til neste bord: Ja, er det ikke irriterende? Og jo –
Den er altfor bastant i konsistensen. Nærmest som en hard kjøttkake. Men den er saftig og god på smak, det skal den ha. Vi er heller ikke helt
komfortable med estragonkremen, som gjør litt for mye av seg og gir de andre ingrediensene for lite spillerom.
Passer for:
Hjem til Fru K og Food Bar: HER
PS: For spesielt interesserte. Toalettforholdene er himmelske og nesten verd besøket i seg selv. 🙂
[…] om tidligere restaurantbesøk på Aker brygge og Tjuvholmen i 2014: Vi hadde en hyggelig kveld hos Food Bar på The Thief, vi mesket oss med tapas på Delicatessen ,vi spiste knallgode burgere på Burger […]