Jakten på Oslos beste burger – del 4: Til tross for manglende sol er det stinn brakke på uteserveringen til Beach Club denne juliettermiddagen. Inne er vi eneste gjestene, men underlig nok virker det som om det er vanskeligere å få kontakt med servitørene herfra enn utenfra.Vi får tid til å kikke på og fotografere litt i lokalet – der både sverdfisk, alligator og hai henger på veggen.
– Men de er ikke ekte, mamma, forklarer 9-åringen snusfornuftig. Snart dukker det også opp en blid, kvinnelig servitør ved bordet og deler ut menyer.
Storm velger en Special: cheddar cheese, tørrsaltet bacon og champignon. – For nå liker jeg champignon, altså!

De voksne tar også en smak – og vi liker definitivt ikke champignonen til Beach Club vi heller. Den smaker metallisk – og det MÅ være boksevare. Den smaker virkelig ikke godt – så både Storm og Tjodunn må pirke av all soppen fra burgerne før de kan fortæres.

ikke overbegeistret.
til kjøkkenet for å spørre. – Nei, de har vi tilberedt her, er svaret. Men vi er fortsatt skeptiske – og om den ikke kommer fra boks – hvordan har de klart å få ferske råvarer til å smake metallisk bokseaktig? Alle som har smakt de gummierte soppene fra en boks – glemmer ikke smaken.
Passer for, (om du ikke har latt deg skremme av anmeldelsen):
Hjem til Beach Club HER
[…] Diner, hatt en middels opplevelse på Food Bar på The Thief, og vært veldig kritiske til det Beach Club hadde å tilby. Burger Joint reklamerer ivrig med sitt fokus på kvalitet, og samarbeidet med […]