Smaken av Oslo

  • Ut i Oslo
    • Amerikansk
    • Asiatisk
    • Burger
    • Fransk
    • Italiensk
    • Meksikansk
    • Norsk
    • Peruansk
    • Spansk
    • Diverse
  • Oppskrifter
    • Brød ++
    • Cocktails
    • Desserter
    • Drikker
    • Kaker
    • Middag
    • Supper
  • Kokebøker
  • Nytt & nyttig
  • Reise
  • Om Oss
You are here: Home / Nyheter / Ur økologisk kolonial og spiseri på Løkka

Ur økologisk kolonial og spiseri på Løkka

12. desember 2017 by Tjodunn Leave a Comment

Ur økologisk kolonial-3

Ur økologisk kolonial og spiseri i Helgesensgate på Grünerløkka er rett og slett ur-koselig. Når du kommer inn fra gata og det spraker i peisen – ja, da får du aldri lyst til å forlate stedet igjen.

I den økologiske kolonialdelen kan du kjøpe matvarer i løsvekt. Ta med egen emballasje og fyll opp! På den måten kan du både spare penger og miljøet samtidig. Her er det mye spennende og digg å kikke på – så det er vanskelig å gå herfra uten å bruke penger.

Ur økologisk kolonial-6

 

Ur økologisk kolonial-2

Ur økologisk kolonial-5

Ur-god grøt

I det økologiske Spiseriet finner du både små og større retter, søtt og salt. Kanelbollene ser fristende ut, men jeg går for en Ur-grøt.

Og det viser seg å være et heldig valg. Denne dagen er det en heløkologisk havregrøt med valnøtter, hasselnøttmelk, tranebær, kakanonibs og dadler. Knallgod! Til grøten tester jeg en vannkefir med julesmak fra Tibi – som er så overraskende deilig at jeg også kjøper med meg en hjem.

Et alternativ til Ur økologisk kolonial og spiseri kan være Ikea og Tines pop-up-kafe: Heimatt, som også har mye kos og hygge med myke sofaer og ulltepper.

Koselig med peis!

Ur er et sjarmerende sted med god mat og wifi – og – jeg må nesten si det igjen – peis! Det finnes ikke så mange kafeer med peis i Oslo, men her har du altså én! Å kose seg med en kaffe, mens du kjenner peisvarmen i ryggen og hører knitringen. Det finnes ikke noe bedre.

Kaffen er god med en dæsj mandelmelk, men baristakunsten i skummet – må nok jobbes litt mer med. 🙂

Passer for unge og voksne, for deg som tenker på miljø og økologi, for deg som digger peisvarme og havregrøt, for deg med barnevogn – enkelt å ha vogna stående utenfor vinduet.

Hjem til Ur økologisk kolonial og spiseri HER!

Ur økologisk kolonial-4

 

Ur økologisk kolonial-7Ur økologisk kolonial-8

Filed Under: Nyheter, Nytt & nyttig, Ukategorisert, Ut i Oslo Tagged With: grünerløkka, kanelboller, kolonial, miljøvennlig, null plast, økologisk, peis, spiseri, Tibi, Ur, Ur økologisk kolonial og spiseri, ur-digg, ur-godt, ur-grøt, vannkefir, wifi

« Rosettbakkels – julens vakreste kaker
Haralds Vaffel i Torggata »

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IMG_1061













Jeg startet denne bloggen som et familieprosjekt, et kulinarisk eventyr og en dannelsesreise for meg selv, mannen min Per og sønnen vår Storm.. Les mer→

Stikkord

amerikansk anmeldelse asiatisk barnevennlig blogg burger cafe cocktail cocktails enkel enkel oppskrift familievennlig favoritt foodie grünerløkka guide hvor skal vi spise i dag kafe kokebok kortreist kylling København lunsj mat mathallen middag new york ny oppskrift oslo Per Bremer reise reisetips restaurant restauranttips sentrum sjokolade smakenavoslo spisested tips Tjodunn Dyrnes Ukategorisert ut i oslo økologisk øl

Kategori

Arkiv

Søk

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress